31.5.09

Midnats shopping

Der var midnatsåbent i Esbjerg i fredags, og udsigten fra morgenstunden til at skulle have en 14 timers arbejdesdag var ikke så fed. Men men men... Sommeren er over os - og jeg har fandme ferie! Yedsr! Fik tidlig fri fra butikken i fredags, da det allerede stilnede hen ved 22 tiden og det derfor ikke var nødvendig med så mange på job.
Bianco - 400kr
Sluttede lige aftenen i går med at købe disse fede sko fra Bianco. 50% er noget man kan forholde sig til! Hertil også en sort clutch fra Bianco Gear.

Søndagssang - Anaïs Mitchell: Your Fonder Heart

Jeg vil lige dele denne dejlige sang med jer. Hørte første gang Anaïs Mithcell, hvor hun varmede op for Bon Iver, og blev straks forelsket i hendes fantastiske stemme. Tryk på billedet for at høre sangen på Youtube Jeg vil dedikere denne sang til en fantastisk solrig søndag og en fantastisk kæreste!
Anne

Tømmermænd i discountbukser!

Idag vågnede jeg kl. 14.20 til tonerne af Thomas Dybdahl, som jeg faldt i søvt til i nat. Grilfesten i går udviklede sig til en morgenfest og jeg vaklede hjem kl 6.19 med en falafel-pita og ondt i fødderne! Alt i alt var det en fantastisk og hyggelig aften. Dagen i dag har jeg tænkt mig at tilbringe i multiblomstret haremsbukser til 129kr fra Føtex. Og med genudsendelse af Paradise Hotel, er det ikke en dårlig dag at have tømmermænd :) Ha' en god søndag derude, Anne

30.5.09

Grillerier for alle pengene!

I aften står den på grill-fest med min venindes kæreste, en ægte gut-ter-mand! Godt man kan passe på hinandens kærester! Showtime er kl. 18 - og jeg har stadig ikke fundet ud af hvad jeg skal have på! Wish me luck! Anne

The new beginning - på mange områder!

Jeg har været storforbruger af vidunderblogs som: Mode med mere, Agurkeliv og Sara Rostrups makeup blog. Jeg har været lidt skeptisk, her midt i jantelovs-Danmark, over dét med at have en blog. Mente tidligere at det var et narcissistisk projekt at lave en blog - men men men! Jeg har fundet ud af med mig selv at det faktisk ikke er så dårlig en ide at dele musik og modetips med fellow fashionistas og musik-lovers. Jeg vil med min blog fortælle lidt om hverdagen i en bog-chicks liv - på godt og ondt! Håber i vil være med til at lave et godt forum og give gode idéer og råd til hinanden.
Anne