10.9.10

//Ude af drift//

Min computer er til rep. indtil midten af næste uge, så der kommer ingen indlæg indtil da. Jeg skal på rustur fra mandag til onsdag og derefter lover jeg at der kommer læssevis af billeder mm. 


Håber i får en god weekend søder! ♥

7.9.10

Ham der Johnny...

Jeg har lige set lidt af Chocolat og jeg er nu ret betaget af den der Depp. 
Nå men det var bare lige det jeg ville sige. Godnat! :)

5.9.10

Jeg søger...

...Et tørklæde lidt i stil med dette. Jeg vil gerne have et sort og hvid stribet tørklæde, gerne et circlescarf, men jeg kan simpelthen ikke finde et nogen steder. Har gennemsøgt alle mulige netbutikker. 
Det skal være jersey eller andet kraftigt stof og så skal striberne ikke være for brede.
 
PLZ giv lyd hvis der er nogen af jer der ser et derude i butikkerne - så er I søde. Det er I alligevel, men i ved...! :)

Søndagshygge

Jeg har været ude at gå en dejlig tur med Anne L. og er nu kommet hjem. Har været nede og handle ind til aftensmad og har planer om at lave en rocker-god madpakke til næste uge. Har købt ind til frikadeller, avokadomadder og pastasalat. Det bliver godt godt godt. 

Ellers står den på oprydning - Gaab. God søndag!

4.9.10

Idéer til efterårsferie?

Min kæreste og jeg har snakket om at tage ud at rejse i efterårsferien, men vi kan ikke helt blive enige om hvor vi skal tage hen. Jeg har aldrig været i Berlin eller Prag, men han har været der mange gange. Vi har snakket om Istanbul, Paris eller Barcelona Er der nogen af jer der har været et rigtig lækkert sted en efterårsferie, som i kan anbefale?
Har i ferieplaner? :)
 
Ferie i Estland med kineserøjne

Lørdags ladhed

Åh jeg er simpelthen så træt i dag. Jeg var til fredagsbar i går efter undervisning og det blev en længere affære. Vi startede kl. 12 og jeg cyklede (HA, som om) hjem omkring kl. 19. Skulle videre til indflytterfest, så koncentrationen lå i ikke at falde i søvn derhjemme. Jeg fik nasset mig afsted i nogenlunde ok anstændighed.
Festen var fantastisk og der var masser af dejlige mennesker og gode snacks. 
I dag ligger jeg og ser The Simpsons-kavalkade spiser frugtsalat og har drukket hundrede liter te. Det er dejligt.

Anyway, jeg fandt disse smykker i går i Blågårdsgade hos en gadesælger som havde 2 kufferter fyldt med smykker, ure og hatte. Jeg kunne have brugt flere hundrede kroner, for der var virkelig mange flotte smykker.

Jeg fik disse 4 ting for 100kr.

God lørdag

2.9.10

Skolestart.

Jeg er ked af at der er lidt stille herinde. Jeg startede i skole i mandags og har haft en ret vildt uge med at lære nye mennesker at kende og få styr på det nye studieliv. Jeg er startet på Pædagogseminariet Sydhavn og elsker det allerede.

Jeg lover at lave nogle lidt mere detaljeret indlæg i weekenden. 

Håber i alle er glade for studiestart :)