16.6.09

Mine strand-musthaves!

OK, nu laver jeg dette indlæg i håb om, at solen ser det og tænker: "Hold kæft nogle fede sandaler - dem vil jeg fandme også snart have på!"
Såe, here we go!
Tony&Guy Beach Curl Spray Bare fordi man er på stranden, kan lokkerne godt se lækre ud!
Tony&Guy Protein Protection Mist Jeg er en sucker for dette produkt. Kan simpelthen ikke leve uden - og det kan i heller ikke, tro mig! Begge produkter er set på Matas.dk til 129kr for 200ml Klip-klappere fra Havainas set på Asos.com til 200kr Solskærm fra Monki til 60kr Føromtalt strandkjole fra Asos.com til 135kr (findes i flere farver) Solbriller fra Emporio Armani til 1500kr Som en god bog-pige vil jeg også gerne anbefale denne fantastisk sjove bog skrevet af Camilla Stockmann og Maise Njor. Det er "opfølgeren" til Michaels Laudrups tænder. Kan købes i Arnold Busck til 200kr Også denne meget smukke digtsamling skrevet af Christel Wiinblad kan stærkt anbefales. En hyldest til hendes skizofrene lillebror og en bog med velbeskrevet søskendekærlighed! Indrømmet - jeg tudede! 200kr Aquagrøn badelagen fra H&M til 39.95 (fåes i andre farver) Parabenefri solcreme med faktor 10, fra Matas til 20kr Økologisk Søbogaard saft til ca. 12kr i forskellige dagligvarer butikker Ipod fyldt med sange som gør mig glad: Bon Iver, CocoRosie, Antony and the Johnsons, Anaïs Mitchell, Jenny Wilson, Joanna Newsom Jeg har fri i dag, så den kommer til at stå på oprydning i værdipapirer, en tur i byen med Manden (som har sommerferie til d. 12. september!!), kaffe med den hjemvendte veninde og så evt. en tur i biffen! Hvad er jeres strandmusthaves? Hyg jer derude! Anne

3 kommentarer:

 1. Kaerlighed paa begge boeger og alt det andet. Jeg saa en virkelig sej dame den anden dag - hun havde en paliet-solskaerm paa. Der kan man tale om bling-bling!
  P.S. Hvis jeg kan overtale Janet til at give mig fri i morgen, skal jeg til Malibu - og medbringe ca. alt naevnt i dit indlaeg. Mimi.

  SvarSlet
 2. .. bortset fra at jeg jo kun har boegerne og iPod'en. Men saa i teorien i hvert fald.

  SvarSlet
 3. Det er det samme... det ved du! :)

  SvarSlet