26.8.09

Dagens...

gode gerning er i hvert fald lige blevet begået. Vågnede til vækkeurets dejlige toner kl. 8 i morges, fordi der skulle komme en fyr og tjekke faldstammer (!?) i lejligheden. Derefter sad jeg til kl. 12 inden han kom. Derefter tog jeg opvasken og besluttede mig for at gå ned med flasker og dåser. Her blev flaskebon'en på sølle 189,50kr (!?) Dåser og flasker!!!
Så daffede jeg bagefter i Føtex, da de holder gen-åbning af butikken ved Nørrebro station. Her var der meterlange køer ude foran og da jeg kom ind var der fyldt med barnevogne, indkøbskurve og damer der kom slæbende på adskillige indkøbsvogne. Holy Moly! Anyway, så vil jeg sige at jeg har fået købt et dejligt lager af snask og mad. Så nu må den der snestorm godt komme :) Vil og så lige sige at hvis der er nogen af jer der bor tæt på Nørrebro station, så overvej at tage et smut forbi - der er altså penge at spare!
Da jeg kom ind af døren havde posten været med Eurowoman, og det kan man jo passende lige nyde til en gang sushi og fanta. Nams!
(ja det er Fanta Exotic) Nu vil jeg bare lige slappe af og glæde mig til at Manden kommer hjem.

3 kommentarer:

 1. Jeg burde næsten gøre dig selskab!
  Her er sushi'en erstattet af kanelsnegle - og en omgang ondt i ryggen - byder du på en kop exotic? ;)

  SvarSlet
 2. Helt sikkert, du kommer bare! :)
  Fanta Exotic er simpelthen så undervurderet!
  Øv med ondt i ryggen! Er det slemt?

  SvarSlet
 3. Jeg kan drikke mindst to liter af det :)
  Jaa, lidt slemt - har fået en nerve eller et eller andet i klemme, fordi jeg lige ville være übersund med en fitness-bold.. Hehe!

  SvarSlet