20.11.09

...

 
Julegave idéer???
 


Jeg mangler en rigtig god ide til hvad jeg skal købe til min mor i julegave.
Hvad giver i jeres mødre i julegave?
Synes det er svært at finde på noget, for min mor er sådan en der ønsker sig: citat: "...nogle oplevelser sammen med dig og Simon..." (Simon er min lillebror)

Men hvad finder man lige på, når man har givet hende teaterbilletter, koncert-gavekort, Dine and a movie og en guidet tur på Rømø. (Exciting, I know)


6 kommentarer:

 1. Mutti får creme, hun er jo creme-o-man, men ellers går jeg aldrig galt i byen med noget lyserødt! ;)

  Hvad med noget wellness, en massage eller sådan noget lækkert? Du kan også lave en hjemmelavet "nu skal vi to hygge kurv", som hun kun må bruge sammen med dig? :)

  SvarSlet
 2. Nice. Rigtig gode idéer :) Tak for hjælpen. Der er bestemt muligheder her!

  SvarSlet
 3. Min mor har en bar så jeg fandt den store bar bog i den lokale bog&ide så den får hun. Og så regner jeg med at købe noget creme til hende on the side. Jeg skal ikke holde juleaften sammen med min familie i år så har ikke gjort noget specielt ud af det. Men sidste år gav jeg hende en dyr creme fra et eller andet dyrt mærke i matas. Og den var hun meget glad for. Jeg var i et center for nyligt hvor de havde en sæbe butik, hel butik kun med sæbe. Som man selv kunne skære og masser af forskellige dufte. Rigtig fed butik, tror den var lidt ala lush sæber. men i hvert fald havde de en masse forskellige små gaveæsker med sæber, børster og den slags. Og hvis jeg ik havde købt den bog der, så havde det nok endt ud i sådan en lille ting derfra :D Og hvor blir lakken af? Vil så gerne se den på jo :P

  SvarSlet
 4. Fedt - men min mor har ikke en bar ;)
  Nu har jeg fundet et par øreringe som er den perfekte gave.

  Hvor ligger den der sæbe forretning? Ligger den i København? For det lyder meget fint egentlig med sådan noget sæbe.

  SvarSlet
 5. Haha nej det er nok de færreste hvis mor har en bar :P De øreringe blir hun sikkert også rigtig glad for :D

  Sæbe forretningen ligger på Ro's Torv i Roskilde, er ikke sikker på om der ligger en i Kbh. Kan ikke engang huske hva den hedder :( men kan da kun forestille mig at det er til at opstøve i Kbh..

  SvarSlet
 6. http://www.lush.co.uk/ De sender til DK, har lige forhørt mig hos dem ;) det er KUN sæbe og den slags. Og er anbefalet af mange. Søg på youtube så er der masser af haul videoer :D

  SvarSlet