29.6.09

!!!

Det er nu - det er sket!
Jeg har fået den mest fantastiske lejlighed i KBH samme med Manden. So long lille Esbjerg <3

21.6.09

Søndags smukhed!

Dedikerede lige min aften til aftensolen! Sad i sofaen og gloede ind i fjerneren - og så kom jeg til at tænke: "Nej fandme, nej!" Jeg fattede kameraet og tog ned i kiosken og købte min favorit juice-drik + smøger og tog derefter en tur rundt i byen. Her er resultatet :)
Nu har jeg kastet mig i sengen, ædt en hel pose Tappsy og set Nynne. Cheers

18.6.09

Ja tak!

Postbud postbud med den røde jakke Ring på min dør nu og bring mig en pakke En pakke der kan snakke når jeg føler mig forladt En pakke med en rød lille ... stilethæl fra Mango
Untitled
Stilet fra Mango til 799kr
Denne lækre sag fra Mango kunne jeg godt bruge til mine kommende sommerfester!

16.6.09

If i was a rich girl!

Untitled Kjole - Stine Goya, Armbånd - Cecilie Boccara, Cluch - Asos, Øreringe - Zara Voigh, stiletter - Christian Louboutin -et sæt til lidt over 8.000kr!

Yedsr!

Jeg har nu haft 50 besøgende! Tak til jer der kigger med! :)

Mine strand-musthaves!

OK, nu laver jeg dette indlæg i håb om, at solen ser det og tænker: "Hold kæft nogle fede sandaler - dem vil jeg fandme også snart have på!"
Såe, here we go!
Tony&Guy Beach Curl Spray Bare fordi man er på stranden, kan lokkerne godt se lækre ud!
Tony&Guy Protein Protection Mist Jeg er en sucker for dette produkt. Kan simpelthen ikke leve uden - og det kan i heller ikke, tro mig! Begge produkter er set på Matas.dk til 129kr for 200ml Klip-klappere fra Havainas set på Asos.com til 200kr Solskærm fra Monki til 60kr Føromtalt strandkjole fra Asos.com til 135kr (findes i flere farver) Solbriller fra Emporio Armani til 1500kr Som en god bog-pige vil jeg også gerne anbefale denne fantastisk sjove bog skrevet af Camilla Stockmann og Maise Njor. Det er "opfølgeren" til Michaels Laudrups tænder. Kan købes i Arnold Busck til 200kr Også denne meget smukke digtsamling skrevet af Christel Wiinblad kan stærkt anbefales. En hyldest til hendes skizofrene lillebror og en bog med velbeskrevet søskendekærlighed! Indrømmet - jeg tudede! 200kr Aquagrøn badelagen fra H&M til 39.95 (fåes i andre farver) Parabenefri solcreme med faktor 10, fra Matas til 20kr Økologisk Søbogaard saft til ca. 12kr i forskellige dagligvarer butikker Ipod fyldt med sange som gør mig glad: Bon Iver, CocoRosie, Antony and the Johnsons, Anaïs Mitchell, Jenny Wilson, Joanna Newsom Jeg har fri i dag, så den kommer til at stå på oprydning i værdipapirer, en tur i byen med Manden (som har sommerferie til d. 12. september!!), kaffe med den hjemvendte veninde og så evt. en tur i biffen! Hvad er jeres strandmusthaves? Hyg jer derude! Anne

15.6.09

I have walked the line!

Sidder pt med Manden og ser "Walk the line" og kan ikke rigtig koncentrere mig! Tror også jeg har set den ca 4 gange. Det er en rigtig god film og Joaquin Phoenix spiller sindsygt godt! Er ret kvæstet efter at have været til venindes fornemme violon eksamen i dag (Ja - hun fik 12!) og have drukket 8 (8!) glas rødvin henover på eftermiddagen og aftenen (og ja - uden aftensmad!) Det er DUMT! I weekenden har jeg haft fri fra bogbiksen og har nydt det gevaldigt. Fredag blev ikke til så meget udover film og popcorn med Manden. -Lørdag til gengæld, var en lang fest! Holdte rødvinsfest med en masse folk inkl. Mette! Senere tog vi i byen og mødtes med en veninde der var hjemvendt fra USA, Trine og Mia.
Aftenen i billeder
Hvis du tør, så klik på det sidste billede! :)
The End!

13.6.09

Lørdagssang: "Ude midt i rude skov..."

Ude midt i rude skov Har jeg gemt min hule Hvis du tør må du få lov At komme med derud Men så må du love mig At være musestille Så skal jeg fortælle dig Hvordan du finder vej Hvis du tager en linje ti Og springer på et S – tog Og løber ad en lille sti Så kommer du forbi En have med et rødt stakit En plads med rustne biler Et hus der vist engang var hvidt Så er du der om lidt Ude midt i rude skov Har jeg gemt min hule Men det er forbudt ved lov At sige hvor den er Hvis du viser nogen vej Så siger jeg aldrig mere Nogen hemlighed til dig For så er du jo fej Sang i ikke den i børnehaven da i var små? Jeg kan stadig huske den og det er en all-time favorit! Synes simpelthen den er så fin!<3 Jeg er ret sikker på at Trine fra Budget Livet kender den! :)

Feste, feste, party party, vi ska' drik en mass' barcardi!

Det er lørdag og jeg har fri... JEG HAR FRI! Endelig en weekend hvor jeg kan have "Anne-tid" og "kæreste-tid" uden at det skal forstyrres af en overspingshandling i form af arbejde! Hvor er det dejligt! Dagen kommer til at stå på en strandtur med mors hund. Aftensmad med Mette og derefter en rødvinsfest - gerne en af de store! Og mon ikke man kunne snige sig til en enkelt bytur!?
Må hellere lige stikke hovedet i skabet og se om der er noget der kan bruges! Hvad skal i lave i aften?

12.6.09

H&M bonus - Yedsr!

Kiggede lige på min H&M clubkonto og dette var hvad der stod! Bonus "Du har 150,- i bonus for indeværende medlemsår. Hvis du køber for 392,15, når du næste bonusgrænse. Medlemsårets totale køb er: 7607,85" Yowsa!

Fredagssang - Anja Garbarek: The last trick

Dagens sang er med Anja Garbarek. En fantastisk sangerinde og datter af den kendte saxofonist Jan Garbarek. klik på billedet for at åbne sangen i Youtube Jeg vil gerne dedikere den til min dejlige veninde Mette, som slider i det med eksamen for tiden. Du er sej og jeg elsker dig! Ha' en dejlig aften - nu skal jeg se "Der Untergang" med Manden! Anne

Dagens inspiration!

Sad lige og lurede på Lookbook og faldt så over denne skønhed:
Hun hedder Arez M. og du kan finde hendes side her Synes simpelthen hendes stil er så inspirerende og fed!

Gaaaaaaab...

Jeg er træt i dag! Kan godt mærke at 2 glas rødvin og 5 fadøl ikke er den bedste cocktail når man skal på arbejde dagen efter! OG så har jeg henover natten fået 2 faste læsere! Tak ska i ha', og velkommen! :) Nå, men nu vil jeg tage på arbejde og så ses vi senere! Ha en god dag - Allemand! Anne

11.6.09

Dagens...

Troede aldrig jeg ville komme til at lave dette indlæg - Men nu gør jeg det altså!
Bukser og blazer - H&M, overzise t-shirt - Urban Outfitters, armbånd - ASOS, halskæde - Trendsales
Aftnen står på Mandens Gryderet og Torsdags Café med jazz og rødvin... det er også ved at være tiltrængt! Og nu må der også gerne snart komme noget solskin, så jeg kan komme ud og flashe mine nye sandaler! :) Bianco 400kr I LOVE THEM! -and you would love them too! Anne

10.6.09

Why god... WHY!?

Jeg gør lige opmærksom på at der er 2 mdr til at jeg flytter til København - men det er 2 mdr for sent!!
Har lige fået update-mail fra Costume der fortæller mig at Birger Christensen holder udsalg d. 15 juni, med mærker som Chanel, Prada og Balenciaga.
Også Illum holder også udsalg fra d. 18 juni og sælger ud af varer fra Helmuth Lang og Baum und Pferdgarten.
Burberry holder også udsalg, så hvem melder sig frivilligt til at købe denne Floral halskæde med til mig?
Burberry - 3.050kr

Jeg er en sucker for magasiner!

Men jeg er pissedårlig til at få dem købt hver måned - så nu har jeg valgt den nemme løsning og tilmeldt mig the abbonements-way! Nu kommer Soundvenue i postkassen hver måned i 6mdr for kun 300kr og Costume i 3mdr for kun 60kr... Det er simpelthen så smart! :)
I like!