31.8.09

30 Læsere!

Tredive

Tak skal i ha'!

Uh-la-laa!

Maskebal

Jeg ville gerne holde et maskebal!

30.8.09

Dagens

Jeg har genfundet glæden ved mit flettede tørklæde fra Minimum. Købte det for 6 måneder siden ca. Kjolen er jeg stadig ikke helt klar over hvor er fra, da jeg klippede mærket ud. Tror nok det er noget Vila eller H&M. Læderlook leggins fra Modström. Og selvfølgelig Orange Fizz fra Chanel på neglene. Voila!
Guldur som er en studentergave - og jeg er RIGTIG glad for det.
Gammelt ur jeg har arvet fra min mor - det går ikke, men det gør sig godt som armbånd. Hjerteforeningen armbånd.
Halskæde med vedhænget i harlequinmønster har jeg fået lavet i Thailand, elefant som jeg fik i dåbsgave og en medaljon min bedstemor havde på til hendes konfirmation for 66 år (!!!) siden.
Nu vil jeg gå ud i blæsten og ned og handle ind! Det er ikke sjovt og festligt, men det skal gøres! Ha en dejlig søndag! /Anne

Anger management!?

på trods af at dagen stadig er ung, har jeg nu været i gang i 3 timer 36 minutter med lysrøde gummihandsker. Sagen er at jeg lige pt. bor i en fremlejet lejlighed og at den står til salg. Det er HOME der har sagen og de er nogle paphatte. De ringede i går kl 17 og sagde at de ville komme og lave en fremvisning i dag kl 15. Så Anne-pigen har været i gang med kost og spand, for at det ikke skal ligne den sædvanlige musikerhybel, som det noget så ofte kommer til. Faktum er at man ikke vil forstyrres af fremmede mennesker på en søndag. Møf Møf Møf !!

29.8.09

Under my umbrellaaaaa....

Nu har jeg cyklet rundt i regnen og været på loppemarked på Nørrebro - det var vådt og ikke særlig sjovt. Om lidt tager jeg i biffen og ser Headhunter med Manden. Ha en dejlig aften. /Anne

Den dér følelse...

28.8.09

Dagens sang: Gossip - Dimestore Diamond

Klik på billedet for at åbne Dimestore Diamond på Youtube

Carl Kleiner.

Sidder lige midt i mine tømmermænd og stener på nettet. Og så faldt jeg over de her fotos af en Svensk kunstner der hedder Carl Kleiner.
Fantastisk!

Jagten på det perfekte sofabord!

Den nye jagt sæson er gået i sving og nu er målet: et sofabord! Har været lidt rundt omkring for at finde et der kunne bruges, men har ikke været så heldig at støde på noget jeg kunne lide. Jeg har også lidt en ide om at jeg vil finde et på genbrug! Jeg skal nok lige poste billeder af vidunderet når jeg finder det!
billederne er fundet på Google
Det sidste bord er fundet på Designme.dk og koster 1399kr. Dette er et af de bedre forslag til et sofabord, men jeg synes 1399kr er mange penge for et bord. Hvad siger i, kunne i finde på at give så mange penge for et sofabord?

27.8.09

But in Kings Garden I'll find my way...

I dag har jeg være nede og besøge min fars to kusiner, der er ved at åbne en ny cafe i Blågårdsgade - det bliver super fint og super godt! Bagefter tog manden og jeg i Kongens Have for at dase i solen. Nu står den på sushi, hjemmebagt pizza og tomatsalat... Senere kommer Farsen og drikker øl med Manden, så mon ikke man lige skulle have en enkelt en med !? Ha' en dejlig aften folkens! /Anne

26.8.09

Kulden er på vej!

Sidder nu i min stue med et tæppe. Det er jo ved at blive en smule koldt her om aftenen. Dog håber jeg der er masser af sommerdage endnu! Jeg har lavet en liste over de ting jeg SÅ gerne vil have til efteråret, for at gøre det hele lidt varmere og sjovere:
AA sokker til 14 €
Natkjole fra ASOS til 175kr
Boyfriend cardi fra ASOS til 775kr
Plaid fra H&M til 249kr Varm kakao.... Mmmh Hvad er jeres must haves til efteråret?

Dagens...

gode gerning er i hvert fald lige blevet begået. Vågnede til vækkeurets dejlige toner kl. 8 i morges, fordi der skulle komme en fyr og tjekke faldstammer (!?) i lejligheden. Derefter sad jeg til kl. 12 inden han kom. Derefter tog jeg opvasken og besluttede mig for at gå ned med flasker og dåser. Her blev flaskebon'en på sølle 189,50kr (!?) Dåser og flasker!!!
Så daffede jeg bagefter i Føtex, da de holder gen-åbning af butikken ved Nørrebro station. Her var der meterlange køer ude foran og da jeg kom ind var der fyldt med barnevogne, indkøbskurve og damer der kom slæbende på adskillige indkøbsvogne. Holy Moly! Anyway, så vil jeg sige at jeg har fået købt et dejligt lager af snask og mad. Så nu må den der snestorm godt komme :) Vil og så lige sige at hvis der er nogen af jer der bor tæt på Nørrebro station, så overvej at tage et smut forbi - der er altså penge at spare!
Da jeg kom ind af døren havde posten været med Eurowoman, og det kan man jo passende lige nyde til en gang sushi og fanta. Nams!
(ja det er Fanta Exotic) Nu vil jeg bare lige slappe af og glæde mig til at Manden kommer hjem.

Natalie Dee

Jeg ved ikke om i kender Natalie Dee, men jeg har fulgt med i hendes fantastiske tegninger, på hendes hjemmeside i et par år nu. Synes simpelthen det er for sjovt. I kan tjekke hendes side ud og finde endnu flere sjove tegninger her

25.8.09

Kender i dét

at man er taget ind til byen for at finde en gave til en veninde, og så ender det med at man kommer hjem med en masse (MASSE) ting til en selv!? Hvad sker der lige for det!? Well, her er dagens køb. Blå sweat fra Gina Tricot til 199kr
Wedges fra Bianco til 800kr Gossip cd fra Accord til 75kr
Goodies fra Søstrene Grene: en potentiel vasketøjspose med babushkaer til 20kr og servietter til 10kr Nu vil jeg se Juno og spise is :) Ha en god aften.