17.8.10

Efterspurgt opskrift

>
250 g Digestive 
1 tsk kanel
100 g smeltet smør 
500 g cremeost (philadelphia)  
3 æg  
2 dl sukker  
2 tsk vaniliesukker 
3 1/2 dl cremefraiche 
Tænd ovnen på 175° C. Knus kiksene. Bland krummerne med smør og kanel og tryk massen ud i en tærteform op af siderne. Bag skallen i 5 min.
Brug håndmixer og pisk osten og rør æg, sukker og vanillesukker i. Hæld massen i skallen og bag den i 45 min. Pisk cremefraichen luftig og kom den over kagen og bag igen i 5 min.
Afkøl kagen og sæt den i køleskab til servering.

Easy Peasy!

3 kommentarer:

  1. Lad nu være med at lægge den herud! Kommer til at lave og fråde en hel ostekage i morgen, I can feel it!

    SvarSlet
  2. Det er også meningen. Så kan du invitere mig på kage og kaffe! :)

    SvarSlet
  3. Når cheesecake ryger i ovnen, ryger invitation til Frederiksberg!

    SvarSlet