4.9.10

Idéer til efterårsferie?

Min kæreste og jeg har snakket om at tage ud at rejse i efterårsferien, men vi kan ikke helt blive enige om hvor vi skal tage hen. Jeg har aldrig været i Berlin eller Prag, men han har været der mange gange. Vi har snakket om Istanbul, Paris eller Barcelona Er der nogen af jer der har været et rigtig lækkert sted en efterårsferie, som i kan anbefale?
Har i ferieplaner? :)
 
Ferie i Estland med kineserøjne

3 kommentarer:

 1. Jeg var i Rom i sommerferien - det vil jeg meget gerne anbefale! Super smuk by og tror også vejret er fint i efterårsferien? Det var i hvert fald meget varmt, da vi var der ;)
  Ellers har jeg hørt at Barcelona skulle være godt, har dog endnu ikke været der selv.

  SvarSlet
 2. @ Tina: Gud ja. Rom - det har vi slet ikke tænkt på. Det var faktisk en rigtig god ide. Har heller aldrig været der nogen af os, så det er et ret godt bud :) Mange tak for det.

  /Anne

  SvarSlet
 3. Hvis I ikke allerede har besluttet jer for Rom - så tag Paris! Der er fantastisk, vejret plejer at være ganske fint omkring efterårsferien . og fik jeg sagt, at der er fantastisk?! ;-)
  Barcelona er også dejlig - så det er vist bare et spørgsmål om man vil spise italiensk, fransk eller spansk i ferien... Rigtig god tur - hvor I end ender
  /Hald

  SvarSlet