31.3.10

Mandagsshopping!

Når man er så heldig at fange Esbjerg i godt humør, så er hun tilgengæld rigtig gavmild. Jeg trodsede regnen og blæsten og begav mig ind til byen, for at mødes med Line Love. Her brækkede samtlige butikker sig ned i vores poser og vi endte med en masse gode sager. 
Lines fantastiske køb kan i se her

Jeg kom hjem med denne Garden Collection kjole som jeg lige skal overveje om jeg skal beholde, men til sølle 149kr, så kan det næsten være lige meget!

BILLIG kjole til små 80kr. Jeg elsker den allerede meget højt!
Enten er den helt vildt grim eller også er den egentlig a-okay! Ulvebroche fra genbrug til 5kr!
Denne fine bluse fra Divided Black med skulderdetaljer gav jeg 179kr for. Den er rigtig lækker i stoffet.



All in all, en ganske udbytterig dag. Det kan vi li'! Nu tager jeg også hjem til København 2,5 millioner. kr. fattigere!

29.3.10

Sailor ink!

Et af mine nyeste køb og et af dem, jeg er aller mest glad for!

28.3.10

Boring!

Åh jeg føler mig så pisse uinspireret for tiden. Ville ønske jeg kunne køre clutches som denne frem. og med lækre smykker. Eiiigh!

Har dog en shoppedate i morgen. Tror jeg skal ind og befamle den der Garden Collection! Så mon ikke jeg kan finde lidt nyt til stativet!

26.3.10

Som min fellow president siger....


...Så er det weekend. Og jeg kan mærke det bliver en rigtig dejlig én af slagsen. Min kæreste kommer hjem fra New York og søde Anne L. kommer til Esbjerg så vi skal rigtig hygge. Derudover komme min lillebror hjem fra efterskole.
Den berygtede Line Love er efter sigende også i E-town, så mon ikke der bliver tid til en lille dans.

25.3.10

Back with reinforced powers!

Jeg har været væk fra bloggen noget tid, da en i min familie er meget syg. Jeg har haft brug for lidt tankerum. Jeg er ikke interesseret i at udbasunere det her på bloggen, men vil gerne lige fortælle jer hvorfor jeg har været fraværende. Personen er i bedring! 
Det er løbet meget vand under broen siden sidst i har hørt fra mig og jeg har mange ting jer glæder mig til at vise jer!

/Anne

10.3.10

Über coolness eller seriøs tabernar!?

...U decide. Læs det totalt fede interview som the SUS-skanks fik bikset sammen. Vi snakker serious business her! Som de selv siger, så er der brug for god og ærlig journalistik og en semi-kendis som mig er aldrig bleg for at kaste dellerne på bordet. Velbekomme!

Jeg er en glad Scat Cat!

Afenginn CV Jørgensen Casiokids Dizzy Mizz Lizzy Electrojuice Efterklang Florence + The Machine Fm Belfast Jack Johnson Kasper Spez Muse Nephew Robyn The Rumour Said Fire The Temper Trap...

Roskilde Festival I love you!
Er der nogen af jer der skal afsted?

9.3.10

Alice!

Jeg har lige været inde og se Alice in Wonderland med min kæreste. Jeg synes det der 3D var vildt ubehageligt for øjnene lige i starten. Sikke en god film - og hvem elsker ikke Johnny Depp! :)


3.3.10

Dansk Tatovering!


Jeg købte denne fantastiske bog i dag i Arnold Busck! Den er prop-fyldt med flotte sailor tatoveringer og masser af sjove historie!

Brysteholdere!

YAY... mine "brysteholdere" fra Friis & Co. er kommet. Har lige været nede og hente dem i butikken! De er meget finere end jeg huskede dem!

Og så kom jeg lige til at rive kortet i GT! 
Købte en sort hættetrøje og dette tørklæde med lysrøde skulls på!


Beklager det nederen billede!!!!

(Ja, det er "Slyngel"-skægget fra Tiger-butikken!)

2.3.10

Fine Piger!

Spice Girls! 


I YOU!

1.3.10

Show me your best moves!

 Her viser jeg lige mine bedste Beyoncé-moves :)
It's soo sad!

Yikes!


Jeg har tømmermænd - endnu, for jeg var ikke ude i går. Men det var jeg til gengæld i lørdags. Som førnævnt holdte jeg Beyonce-fest, og F*** hvor var det sjovt. Vi fik danset, drukket, sunget og shaket vores bootay! 
Hele dagen igår lå jeg som en strandet sæl hjemme hos Anne L. Og fik dog taget mig sammen til at tage hjem kl. 17.
I går gik jeg i seng kl. 23 og vågnede i dag kl. 11. 
Jeg har heldigvis fri i dag, så det er dejligt med en ekstra søndag :)