7.7.09

Dagens inspiration!

Nu er det ikke fordi at resten af mine indlæg skal handle om Michael Jackson. Mange mennesker kan sige mange dårlige ting om ham - men jeg kan ikke sige et ord! Manden er intet mindre en fantastisk og super inspirerende! Her er lige et par billeder der siger lidt om, hvor han har været med til at bringe os hen :)
Hvis jeg bare lige nævner i flæng; Pallietjakken, Fedora hatten, Uniformsjakken, Aviator solbrillerne, Den hvide blazer, Nitter, Læderhandsker... Al respekt til den mand og må han hvile i fred! /Anne

3 kommentarer:

 1. Jeg tror jeg er nået til et punkt hvor jeg ikke kan holde til at høre mere om ham - jeg bliver ked af det hver gang og får faktisk (hvor inderligt dumt det end er) tårer i øjnene hver gang hans musik kommer i radioen lige for tiden. Kan ikke komme mig over at han ikke er her mere, og kan ikke forholde mig til hvor dårligt verdenen har behandlet ham. Et sted i mit hovede bliver jeg sommetider nødt til at narre mig selv til at tænke at han stadig lever et sted, ellers bliver jeg simpelthen alt for trist hele tiden.
  /L

  SvarSlet
 2. Hej! Jeg kan se at du var fast læser på min tidligere blog, hereisrosemary, men den tid er ved at være slut - derfor tænkte jeg, om du måske havde lyst til at slå et smut ind omkring min nye blog smaa-ord.blogspot.com og se om det var noget for dig :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes også det er noget underligt noget. Jeg har været stor fan da jeg var yngre og det er da ikke helt til at forstå at han ikke levet mere! Jeg så mindeshowet i går aftes og - helt ærligt - så tudede jeg under hele showet. Synes måske det hele var gjort lidt for amerikaniseret og det er lidt ødelæggende for det gode budskab og hele smukheden ved showet, men synes talerne og musikken var intet mindre end fantastisk!

  /Anne

  SvarSlet