1.12.09

On the first day of christmas, my mother gave to me.. A skrabejulekalender!

Jeg har været lidt væk fra bloggen den sidste uges tid. Har bare været lidt ude af drift. Har ikke været så inspireret til at skrive noget og så er der jo i teorien heller ingen grund til at gøre det.
Jeg har været i Esbjerg i Weekenden. Det var fandme sjovt. Var som førnævnt til julefrokost med min gamle gymnasie klasse. Yikes det udformede sig til en døgn-fest. Var først hjemme fra byen søndag kl. 12.30 efter at have været til julefrokost hele natten og tog derefter direkte ud at spise brunch med en gammel bekendt jeg mødte i byen.  Hold da op! Har ikke turde se de billeder der blev taget som jeg har på mit kamera, af bare frygt for at jeg har danset nøgen rundt i Esbjergs gader - kan INTET huske!


Nå men udover det har min søde mor lavet en kalendergave-snor, eller hvad det hedder, til mig. Det er så fint så fint. I dag har jeg fået en af de dersens skrabejulekalendere, som jeg vinder en million på. Det er rigtigt, det gør jeg!

Nu vil jeg se nogle afsnit af Flight of the Concords og spise rester af den Marabou kæresten havde med hjem i går.

Ha' en dejlig 1. December!

3 kommentarer:

 1. Tak for sidst! Og dejligt du lige kunne piske mig hjem (bogstaveligt talt!) kl. 4.30, med din fine lyserøde "pisk" ;)

  SvarSlet
 2. YES - nice Blog ... <3
  xoxo Mari**

  visit my blog: www.mari-da-salle.de

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig dejlig blog, glæder mig til du er tilbage :)

  SvarSlet