27.10.10

Ha det godt, pas på jer selv...

Nu har jeg altså besluttet mig. Jeg har i lang tid tænkt meget over hvad der skulle ske med IWTBTP, og har ikke rigtig kunne komme frem til et resultat. Jeg har besluttet mig for at stoppe med at blogge, for nu. Jeg har længe følt mig enormt uinspireret og har ikke haft lyst til at skrive. Efter jeg er startet i på studie, har jeg fået nogle nye ting at tænke på og jeg føler ikke jeg har tid til at blogge. 

Jeg har haft enormt dårlig samvittighed pga. de lange pauser der har været de sidste par måneder, men som sagt, har jeg ikke følt at jeg havde noget interessant at sige. Og hvorfor så åbne gabet? :) Jeg er rigtig ked af at det er kommet til denne konklusion, men hellere stoppe mens legen er god. Jeg har ikke helt besluttet mig for, om det skal være sådan for good, men der kommer i hvert fald til at gå nogen tid inden i hører fra mig igen. Mange tak til alle mine dejlige læsere fordi i har fulgt med hele vejen. I er simpelthen så søde. 

Jeg håber i får en rigtig dejlig vinter og pas godt på jer selv. 

Anne

6 kommentarer:

 1. Æv bæv! Håber lysten kommer igen - det er så h-ø-g-g-e-l-i-g-t at følge med :)

  SvarSlet
 2. Det har i hvert fald været en fornøjelse at følge dig:) Men er enig med dig i at man skal have lysten, og føle sig inspireret til at blogge... Men så må vi jo håbe du kommer stærkt igen:)

  SvarSlet
 3. Hej med dig.

  Faldt lige over din fine blog og må sige at jeg finder den meget inspirerende!

  Du er velkommen til at besøge min blog aliceheide.blogspot.com

  Vi blogges ved!

  AliceHeide

  SvarSlet
 4. Hej :) Jeg har lige bemærket, at du har et gammelt og meget dødt link til min gamle blog (Hazel Louisa). Ville blive rigtigt glad, hvis du ville fjerne det. På forhånd tak.

  SvarSlet
 5. You´ve got a really nice Blog!

  http://myfairyworld-chantal.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Greetings!
  I’m figuring out very much from your very own blog. There is quite useful content which I could at least thank you for.

  SvarSlet